Social rådgivning

Maskrosblomma Foto: Chninky By: flickr.com

Hos socialrådgivaren på familjecentralen Paletten, Else Holm, kan du få information, rådgivning och stödsamtal. Else är regelbundet med i öppna förskolan, på tematräffarna för föräldrar samt på fika i väntans tid. Telefonnumret till Else är 0703-385750.

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

3 kommentarer till Social rådgivning

 1. Hej, mitt namn är Nathalie Raita, jag är 18 år och går mitt sista år på Hermods gymnasium. Vi håller just nu på att påbörja gymnasiearbetet, mitt gymnasiearbete ska handla om våld inom nära relationer. Jag undrar om det finns någon möjlighet ifall du skulle vilja ställa upp i en interljuv när vi kommit längre med detta arbete.

  Detta skulle hjälpa mitt arbete väldigt mycket då jag vill få en insikt på hur det är samt andra frågor gällande mitt ämne.

  Tack på förhand.
  Hälsningar, Nathalie Raita

  1. Hej Nathalie, Du och dina studiekamrater får mycket gärna komma och intervjua mig om våld i nära relationer. Hör av er när det är aktuellt antingen på telefonnumret som är angivet ovan eller mail som följer else.holm@staffanstorp.se .

   Med vänliga hälsningar
   Else Holm
   socialrådgivare
   Familjecentralen Paletten

   1. Hej Else!

    Tack så mycket, vad kul att höra. Det är bara jag som valt att fördjupa mig i just våld inom nära relationer.
    Jag hör av mig när det blir mer aktuellt.

    Med vänlig hälsning Nathalie Raita