Bråhögsbadet

Bråhögsbadet 2010 Foto och licens: Ulrika Vendelbo

Bråhögsbadet är oasen mitt i Staffanstorps centrum.

Bråhögsbadet är kommunens badplats, här hittar du ett varierat utbud av aktivitets möjligheter för hela familjen, samt simskola, inomhusbassänger på vintern och utebassäng på sommaren.

Gå till badets webbplats>>

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Bråhögsbadet

 1. Måste säga att upplevelsen jag hade senaste torsdagen var minst sagt beklaglig.
  I somras följde min man med till utebadet för att titta på våra barnbarn. Han har kronisk smärta i ischias och kan således inte ens bada. (Förmodligen) mycket riktigt fick vi trots allt betala inträde för honom eftersom det skulle bli svårt för badpersonalen att hålla kolla på alla och dessutom kunde han ju nyttja dusch och bastu. Detta köpte vi som korrekt bedömning av badvakten.
  Döm då av min förvåning i torsdags när en dam fick tillbaka sitt inträde eftersom hon tyckte att det var för trångt för att simma. Saken var ju den att det gick för sig att hon hade duschat och kanske mer därtill!
  Mycket dåligt!

  1. Hej Gunilla!
   Beklagar din upplevelse. Vi har enkla regler på badet: alla som går in på badet ska betala ett inträde, förutom under simskolans verksamhet. Kunden som du hänvisar till kom för att motionssimma och eftersom hon inte kunde göra detta har hon använt sin rätt att häva köpet eftersom efterfrågad aktivitet inte kunde genomföras. Vi förstår din frustration men vi kan tyvärr inte göra något åt det.
   ha en fortsatt bra dag Lisbeth, Staffanstorps kommun.