Föreningsregister

Fotbollsmatch. Foto: Staffanstorps kommun

Föreningslivet

Föreningslivet i kommunen är omfattande. Här finns något för de allra flesta. Kommunen stödjer verksamheterna med bidrag och subventionerade lokaler för ungdomsverksamhet, 4-25 år.

Föreningsregister

Lotterier

Alla lotterier i Sverige styrs av lotterilagen. Det statliga organet för lotterier heter Lotteriinspektionen. I Staffanstorps kommun är kommunstyrelsen tillståndsmyndighet för lotterier som anordnas huvudsakligen i kommunen. Det är enbart ideella föreningar som kan ansöka om lotteriregistrering och lotteritillstånd. Ansökningsblankett för lotteritillstånd

För upplysningar och förfrågningar kontakta kommunjuristen på telefon 046-25 12 37.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Föreningsregister

 1. Hej !
  Jag är ny här

  Mvh
  Sara

 2. Det går inte att hantera föreningsregistret i det lilla fönster som visas på webbsidan. Scrollister saknas. Varför så litet fönster? Varför göra det näst intill omöjligt att jobba med detta?

 3. Jag hittar inte oss i föreningsregistret. Jag har påtalat detta några gånger när vi haft möte ex. när vi hade info om kulturlyftet.
  Eftersom jag inte själv kan lägga upp oss i registret undrar jag naturligtvis hur vi som är en gammal förening sedan 1979 med ca; 600 medlemmar ska få visas i kommunens föreningsliv under kulturföreningar. Skulle uppskatta om ansvarig person hör av sig till tea.staf@hotmail.se
  //Gerty

  1. Hej Gerty!
   Gäller det Staffanstorps teaterförening? De är med i listan, du ska bara scrolla lite längre ner. Hör gärna av dig till mig.
   Hälsningar
   Eva Hassgård 046-25 12 30