Föreningsregister

Fotbollsmatch. Foto: Staffanstorps kommun

Föreningslivet

Föreningslivet i kommunen är omfattande. Här finns något för de allra flesta. Kommunen stödjer verksamheterna med bidrag och subventionerade lokaler för ungdomsverksamhet, 4-25 år.

Föreningsregister

Lotterier

Alla lotterier i Sverige styrs av lotterilagen. Det statliga organet för lotterier heter Lotteriinspektionen. I Staffanstorps kommun är kommunstyrelsen tillståndsmyndighet för lotterier som anordnas huvudsakligen i kommunen. Det är enbart ideella föreningar som kan ansöka om lotteriregistrering och lotteritillstånd. Ansökningsblankett för lotteritillstånd

För upplysningar och förfrågningar kontakta kommunjuristen på telefon 046-25 12 37.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

8 kommentarer till Föreningsregister

 1. Jag hittar inte oss i föreningsregistret. Jag har påtalat detta några gånger när vi haft möte ex. när vi hade info om kulturlyftet.
  Eftersom jag inte själv kan lägga upp oss i registret undrar jag naturligtvis hur vi som är en gammal förening sedan 1979 med ca; 600 medlemmar ska få visas i kommunens föreningsliv under kulturföreningar. Skulle uppskatta om ansvarig person hör av sig till tea.staf@hotmail.se
  //Gerty

  1. Hej Gerty!
   Gäller det Staffanstorps teaterförening? De är med i listan, du ska bara scrolla lite längre ner. Hör gärna av dig till mig.
   Hälsningar
   Eva Hassgård 046-25 12 30

 2. Hej.
  När kommer föreningsregistret att uppdateras. Hurrican combats arts är fortfarande inte med och vi har lämnat i rätta papper två gånger.

 3. Hej!
  Hur uppdateras Föreningsregistret?
  S:t Staffans församlings telefonnummer behöver ändras. Vem kontaktar jag?
  Jag undrar också varför kontaktpersonens nummer (mitt) trycktes i Fritidsguiden istället för församlingens generella växelnummer?
  MVH
  Tina Linde, informatör i S:t Staffans församling

  1. Hej Tina!
   Fritidsguiden är inte ett utskick från Staffanstorps kommun och de uppgifter företaget har lagt in kommer från kommunens föreningsregister. Vill ni att era uppgifter ska vara uppdaterade så skicka gärna in blanketten föreningsregister https://staffanstorp.se/wp-content/uploads/2010/09/Foreningsrapport.pdf.
   Vänligen
   Maria Björk Ohlin
   Kultur och fritid

 4. Hej!
  Min son som fyller 8 år nu i slutet på december skulle gärna vilja prova på att spela innebandy. Han har provat fotboll (startade 6år), tror att det var för tidigt för honom. Sedan har han provat pingis (1gång) och jujitsu(1gång), inget för honom. Även om han behöver prova på några gånger för att sedan se om det verkligen är något, så har jag och min man inte villat ”tvinga” honom om han verkligen inte ha velat. Vi som föräldrar har erfarenheter själv med lagspel (fotboll, handboll, Amerikansk fotboll)även om det är många år sedan, så vet vi hur roligt, viktigt, nyttigt det är att lära känna andra utöver de i klassen. Man knyter nya kamratrelationer, man arbetar med att samarbete och framför allt man rör sig. Vi har haft svårt att få in vår son i något och i januari vill vi gärna att han börjar med någon aktivitet. Hans 2år äldre syster spelar handboll i Lugi och går även på scouter, det är inget för vår son. Kan ni meddela mig var vi kan nå de som vet angående innebandy. Vi bor i Hjärup.
  Mvh Josephine Delbo

 5. Föreningsregistret verkar inte fungera på hemsidan?

 6. Staffanstorps Skyttegille:

  Vi har luftgevärsskytte under Bråhögsbadet samt korthållsskytte (och möjlighet mauser men 300m kräver ombesiktning innan den är godkänd) på Torreberga skjutbana.

  Lerduveskyttet är det Staffanstorps sportskytteklubb som tillhandahåller, ute vid industriområdet/härliga hem.


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »