Skötsel av idrottsplatser

Green sköter Staffanstorps kommuns idrottsplatser sedan 1 april 2018.

 

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Skötsel av idrottsplatser

 1. Hej!
  Jag har tidigare bott i Hjärup och besöker nu ofta hundrastgården i Hjärup eftersom den i mitt tycke är den bästa rastgården. (Jag bor nu i Lund och där har man mycket att lära av Hjärup.) MEN jag saknar skyffeln och räfsan som har varit försvunna ett bra tag nu. Jag brukar ”roa” mig med att plocka upp bajs som andra ”glömt” under tiden som min tax rastar sig (jagar tåg :)). Vet inte om detta är rätt plats att skriva på men i så fall kanske ni kan vidarebefordra detta till rätt ställe. Hade också varit bra om vi kunnat få en ny bänk som ersättare till den som ruttnade bort. Men skyffel och räfsa är viktigast!
  Med vänlig hälsning,
  Elsy

  1. Hej Elsy!
   Det kommer att sättas ut nya verktyg och bänken kommer att bytas ut.
   Mvh Bengt Larsson, Staffanstorps kommun

   1. Hej Bengt Larsson!
    Som ordförande för Brf. Brågarp (Farinvägen 15 till21) så har vi en överenskommelse att vi sköter delar av kommunens gräsmattor i anslutning till sockerstadens slänter som ligger på vår södra sida av fastigheterna. Men denna slänt har inte klippts av kommunen enligt vår överenskommelse. När kommer detta att ske?
    Hälsningar
    Kennerth Nilsson Ordf.

    1. Hej Kennerth!
     För din kännedom så har Bengt Larsson gått i pension. Jag har pratat med kommunens driftentreprenör som missat attt klippa ytan du pratar om. Entreprenören lovar att klippa där under dagen idag.

     Vänlig hälsning, Anna Palm, Projektledare, Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »