Registrera evenemang

Här kan du skicka in ditt evenemang till evenemangskalendern. Evenemanget ska vara av informations-, underhållnings- eller nöjeskaraktär samt öppet för alla att besöka.

Lägg in ditt evenemang!

Fyll i vårt formulär, gärna i god tid innan. Evenemangskalendern är öppen, det innebär att vem som helst kan hämta information om ditt evenemang och publicera det på sin webbplats. Ditt evenemang publiceras så snart vi kan på vardagar inom 24 timmar, med undantag för semestertider, under förutsättning att det följer våra riktlinjer.Beskriv ditt evenemang. Vad händer där och varför ska man besöka det?

Lägg till tidpunkter för evenemanget. Återkommer evenemanget varje vecka? Lägg då till ett schema för återkommande evenemang.

:

:

Evenemanget inträffar på vald veckodag.

Evenemangets starttid

:

Evenemangets sluttid

:

Evenemanget inträffar löpande fr.o.m. detta datum

Evenemanget inträffar löpande t.o.m. detta datum

Länk till evenemangets webbplats.

Länk till evenemangets bokningssida, exempelvis ticketmaster.

För vuxen. Finns det flera olika prisklasser? Informera gärna om det i beskrivningen.

Välj mellan befintliga arrangörer i listan. Finns inte din verksamhet med går det bra att lägga till arrangör i beskrivningen.

Välj mellan befintliga platser i listan. Finns inte platsen med går det bra att lägga till en adress i beskrivningen.

Välj en eller flera passande kategorier för ditt evenemang eller aktivitet.

Ladda upp en bild. Tänk på att bilden kan bli beskuren, undvik därför text i bilden. Bästa bildformat är 1600×900. Minsta format för en bild är 800×450. Du måste ha rätt att använda och sprida bilden och du ansvarar för att eventuell bild är godkänd enligt dataskyddsförordningen.

Klar? Klicka här för att skicka in ditt evenemang för granskning.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Registrera evenemang

 1. Jag godkänner


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »