Musikskolor

Om du vill spela eller sjunga på din fritid i Staffanstorps kommun har du flera olika alternativ att välja mellan. Det finns en kommunal och flera fristående musikskolor:

Du ansöker till de olika musikskolorna via portalen ”Musikskolorna i Staffanstorp”. Gå till musikskolorna i Staffanstorps webbplats >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

5 kommentarer till Musikskolor

 1. Hej Sara!
  Om du skriver in vuxen i sökrutan när du kommit in på länken Eva tipsade dig om så kommer möjliga kurser i kommunen upp för dig.
  Många hälsningar
  Lena Forén Naranjo

 2. Hej!
  Om man är vuxen person som vill gärna lära sig fiol. Var ska man anmäla sig? Och hur mycket kommer det kosta?
  Med vänlig hälsning, Sara

  1. Hej!
   Följ länken nedan för att göra dig ett konto och sen söka en kurs. Som vuxen kostar det mer att spela men det beror också på om man vill spela enskilt eller i grupp. Ta gärna kontakt med den musikskola du vill gå på för bättre besked.
   Hälsningar
   Eva Hassgård
   https://open24.ist-asp.com/staffanstorp/musik/Musik/Start

 3. Vill härmed anmäla mig till Legato kören.
  Med vänlig hälsning
  Kristina Lindh

  1. Hej Kristina! Tack för att du vill anmäla dig till Legatokören. Det gör du på denna länk: https://open24.ist-asp.com/staffanstorp/musik
   som är kommunens anmälningssida.
   Behöver du hjälp hör gärna av dig till systemansvariga eva.hassgard@staffanstorp.se

   Välkommen till oss!
   Hälsningar
   Lena


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »