Ung i Staffanstorp

Om du är ung i Staffanstorp och letar efter allt det som berör dig kanske det inte alltid är så lätt att hitta. Därför har vi skapat en egen webbplats för er.

Gå till Ung i Staffanstorp >>

 

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Ung i Staffanstorp

 1. Hej!
  Vet inte riktigt vart jag ska vända mig men med en hästintresserad dotter så undrar jag lite över planerna för ridverksamhet i Hjärup med omnejd alternativt utveckling av befintlig ridskola i Staffanstorp?
  Tacksam för svar
  Stina

  1. Hej Stina!
   Det finns en detaljplan framtagen för en framtida ridsportsanläggning i Kabbarp men i nuläget är det inte möjligt att genomföra en flyttning av den befintliga ridskolan i Staffanstorp. Kanske vet kultur- och fritidschef Mats Schöld mer: mats.schold@staffanstorp.se eller 046-25 12 18
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »