Våra bibliotek

Barnavdelningen på Staffanstorps bibliotek. Foto och licens: Åsa Siller

Biblioteken i Staffanstorp på Blekingevägen 1 och i Hjärup på Ämnesvägen 2 är viktiga platser för möten, upplevelser och kunskap. Biblioteken har mycket att erbjuda och det mesta är gratis. I bibliotekskatalogen kan du bland annat söka, låna om och reservera böcker.

Besök oss gärna så kan vi berätta vad vi mer har att erbjuda!

Biblioteket erbjuder mer än bara böcker…

…dagstidningar, tidskrifter, musik, filmer för både barn och vuxen, opera- och balettfilmer, ljudböcker, e-böcker, talböcker, bloggar, facebook, app, författarkvällar, utställningar, sköna fåtöljer, kaffe och kaka, internet, trådlöst för mobil och laptop, databaser, tysta rum, trevlig och kunnig personal som svarar på dina frågor, med mera…

Gå till bibliotekens webbplats

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

En kommentar till Våra bibliotek

 1. Kan man söka sommarjobb på biblioteket. Hur isåfall?


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »