Hagalidskolan Foto: Johannes Nielsen

En skola för alla!

Vi gör allt vi kan för att ditt barn ska bli frimodigt och kunna yttra sig i stort och smått. På skolan finns förutom klassråd och elevråd också kulturråd och biblioteksråd. Även föräldrar kommer till tals. Vårt skolråd är ett omistligt bollplank. Allt är inte mätbart i poäng och betyg. Varje barn ska gå till Hagalidskolan med förväntan i sinnet och du som förälder ska känna att det är så.

Läs mer »

Hagalidskolans utbyte med Robert Koch -Schule i Grimmen 2017

Tisdagen den 30 maj for ett härligt gäng från Hagalidskolan till Grimmen för att genomföra årets utbyte. Efter drygt fyra timmars resa med färjan hämtades vi upp av buss och begav oss mot Grimmen. Vi var ganska nervösa när vi kom fram till skolan för att träffa elever och lärare där.

Läs mer »

Avtackning

Rektor Kerstin Jacobsson avtackades vid terminens sista möte mellan Hagalidskolan och MFF för gott samarbete under dessa år som rektor för en av MFF:s fotbollsakademier.

Läs mer »

Är du blivande elev i idrottsklassen eller deras vårdnadshavare?

I vanliga fall brukar vi ha ett möte med blivande elever i idrottsklassen och deras vårdnadshavare för att pröva ut kläder m.m under vårterminen. Då vi inte kommer få ut elevernas kläder förrän till hösten denna gången, har vi valt att dela ut kläderna i början höstterminen.

Läs mer »

Rektorsbrev

Ännu ett läsår går mot sitt slut. Sommaren står för dörren. Det har varit ett spännande, roligt och utvecklande läsår. Vi kommer att ha en idrottsklass nästa läsår med fotboll, innebandy och handboll i blivande åk.7.

Läs mer »

Pridedag på Hagalidskolan

Med flaggan i topp välkomnande vi eleverna till skolan den 17 maj. Återigen var det dags att fira vår Pridedag på Hagalidsskolan, tillsammans med våra underbara elever och personal.

Läs mer »