Hagalidskolan Foto: Johannes Nielsen

En skola för alla!

Vi gör allt vi kan för att ditt barn ska bli frimodigt och kunna yttra sig i stort och smått. På skolan finns förutom klassråd och elevråd också kulturråd och biblioteksråd. Även föräldrar kommer till tals. Vårt skolråd är ett omistligt bollplank. Allt är inte mätbart i poäng och betyg. Varje barn ska gå till Hagalidskolan med förväntan i sinnet och du som förälder ska känna att det är så.

Läs mer »

Earth Hour

Idag hade Hagalidskolan sin egen Earth Hour på skolan för att uppmärksamma problemen som existerar med energiförbrukningen i världen och andra relaterade problem kring hållbar utveckling.

Läs mer »

SM Guld till Haglidtjejerna

Vi kan stolt meddela att tjejerna från Haglids innebandyakademi vunnit Skol-Sm i innebandy 2018. De har tidigare tagit tre stycke silver medaljer men i år fick de äntligen stå högst upp på pallen.

Läs mer »

Alla Hjärtans dag 2018

Vi på Hagalidskolan har idag firat Alla hjärtans dag med att varje elev mötes på morgonen av ett hjärta med fint budskap på sitt skåp. Personalen mötes av ett kakfat med vaniljhjärtan i fikarummet och stämningen på skolan har varit på topp.

Läs mer »

Idrottsprofil läsåret 2018/2019

Hagalidskolan är glada att meddela att vi inför läsåret 2018/2019 kommer att starta upp en idrottsprofil med inriktning simning.

Läs mer »

Varmt välkomna tillbaka till skolan och läsåret 2018

God fortsättning på 2018! 

Vi önskar alla elever och föräldrar välkomna tillbaka till oss, hoppas ni alla haft ett härligt jullov! Vi ser fram emot ett nytt läsår tillsammans!

Läs mer »