Wolin 29/5 – 1/6 2012

Förra veckan reste 20 elever ur åk 8 och 9 till Polen för att besöka vår vänort Wolin. Under tre dagar fick vi besöka en högstadieskola och knyta nya vänskapsband. Det blev en händelserik resa med ett fullspäckat program. Dagarna bestod av ”lära-känna-övningar”, museibesök, kunskapstävlingar, idrottstävlingar, grillkväll etc

   Våra värdar i Wolin tog emot oss på ett fantastiskt fint sätt och självaste borgmästaren delade ut pokaler och diplom efter avslutade tävlingar. Hagalidskolans elever lyckades vinna hela 3 av 4 matcher i volleyboll och fotboll! Resan genomfördes på ett föredömligt sätt och alla inblandade är mer än nöjda. Tack till alla fantastiska, duktiga och trevliga elever som följde med.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available