Hej då åk 9 och lycka till!

Trots regn och rusk blev avslutningen för våra 9:or ljus och trevlig. Tradionsenligt blev det körsång (Fr-, ty- och spanskgrupperna sjöng), soloframträdande av elever, tal av rektor Kerstin Jacobsson, Lions Vikingens stipendier i Matematik och Bild, Lions Staffanstorps resestipendium till ”bästa kamrat” och naturligtvis körsång av Hagalidskolans personal. Avslutningsvis sjöng alla i aulan ”Den blomstertid nu kommer”.
Efter betygsutdelning var det samling och fika i matsalen och som sista punkt lämnade eleverna skolan medan lärarna sjungande bildade häck.
LYCKA TILL ALLA!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available