Fantastiska dagar i Wolin!

19 stycken elever i årkurs 8 och 9 är tillsammans med 4 pedagoger nyligen hemkomna från kommunens vänort Wolin i Polen.

Färjan i Ystad tog dem till Swinouiscie över ett stilla hav. Väl framme i Polen möttes de av vänskolan och det bjöds på rundvandring på skolan, besök på krigsfort, fotbollsmatcher och shopping i storstan. Det var fantastiska dagar där Hagalidskolans elever representerade både sin skola och kommun på ett exemplariskt sätt. De lärde sig mycket om Polen; hur det är att gå i skola där, vilken mat de äter, polsk folkdans och hur man kan kommunicera även om man inte talar samma språk.

Vi ser fram emot att ses nästa år, denna gång i Staffanstorp!

DSC01429

DSC01417

DSC01412

DSC01388

DSC01386

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available