Välkomna till en ny termin!

Vi vill passa på att hälsa alla välkomna tillbaka till skolan efter ett, förhoppningsvis, skönt jullov. I skrivande stund är marken täckt av snö så vi får nog vänta ett litet tag innan vårkänslan infinner sig på allvar.

Ett särskilt välkommen till våra elever och personal. Yvonne Ek är ny lärare i textilslöjd och Linnéa Lindgren är vår nya lärare i Hkk under Malins föräldraledighet. Linnéa var inne och vikarierade lite under slutet av höstterminen så hon är ett bekant ansikte för de flesta redan.

Vi har en spännande och intensiv termin framför oss, inte minst för våra åk 9–elever som ska genomföra både nationella prov och gymnasieval. Även våra övriga elever har spännande utmaningar framför sig. Bland annat prova-på-dagar för åk 7 den 27-28 maj samt PRAO för åk 8 under vecka 12 (18-22 mars).

Johan Svensson
Rektor Hagalidskolan