Erasmus+

Vi är otroligt spända och glada över vårt Erasmus+ projekt som vi på Hagalidskolan kommer delta i under 2 år framöver. Projektet heter ”Shrink Your Ecological Footprint” och handlar ungefär som det låter om hålbar utveckling och klimatfrågor, högst aktuella både för Sverige och för omvärlden. 

Våra partnersländer är Spanien, Grekland, Polen och Tjeckien. Projektet är finansierat av Europeiska kommissionen och i det ingår lärar- och elevmobiliteter, vilket innebär att totalt 20 elever från Hagalidskolan kommer att representera Staffanstorp och Sverige när vi reser till dessa länder. Till varje land åker  alltså 5 elever och 2 lärare. Redan i november åker vi till Spanien. I april nästa år tar vi emot besök från dessa länder. En kort presentation om projektet finner ni här: Shrink Your Ecological Footprint