Skolbibliotek

Skolbibliotek

Hagalidskolans skolbibliotek, vårt bibliotek är ett prisat bibliotek. Skolbiblioteket utsågs till ”Årets skolbibliotek” i Sverige 2009.

I biblioteket kan du låna böcker, få boktips, söka information, läsa tidskrifter, titta på elevutställningar etc.  Vi som jobbar här är skolbibliotekarie Maria  och biblioteksassistent Kastanja.

För att låna böcker behöver du tillsammans med förälder/målsman underteckna våra lånevillkor. Antingen hjälper skolbibliotekarien dig att låna eller så lånar du på egen hand i utlåningsdatorn. Om du vill låna på egen hand, behöver du en pin-kod. Saknar du pin-kod, hjälper skolbibliotekarien dig gärna.

Du som har svårt att läsa tryckt text, kan ha rätt att låna talböcker via Legimus. Skolbibliotekarien hjälper dig gärna.

Öppettider

måndag 8.00 – 14.30
tisdag 8.00 – 14.30
onsdag 8.00 – 14.30
torsdag 8.00 – 14.00
fredag 8.00 – 12.30

Välkommen in till oss!

Bibliotekets lånevillkor

Hagalidskolans skolbibliotek – Avtal

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

2 kommentarer till Skolbibliotek

  1. Hej på er! Hörde nyligen från en bekant om vilket fantastiskt bibliotek ni har. Nästa gång vi har vägarna förbi kommer vi in och ser efter själva. Läsning är a och o flr barn. Även om vi har ett visst antal böcker i vår leksaksaffär så kan ingen mäta sig med ett fint bibliotek. Fortsätt med ert viktiga och goda arbete.

    1. Tack Susanne, för dem fina orden. Vad roligt att ni uppskattar vårt bibliotek. Vi är också väldigt nöjda med det och eleverna använder det flitigt.

      Vänligen

      Carolina L Lezama, Hagalidskolan