Trygghetsdag för årskurs 7

I fredags hade hela årskurs 7 en trygghetsdag som för andra året anordnas av räddningstjänst, polis, Fenix, fältgruppen och socionomerna i skolan.

Läs mer

Vandring i strålande sol för årskurs 7

Idag har hela årskurs 7 varit ute och vandrat. Tanken var att vi skulle elda men efter genomförd riskbedömning valde vi att endast prata om eldning.

Läs mer

Årskurs 7 har tecknat mandalas på bilden

En av våra bildlärare, Margit, berättar: Mandala är ett sanskritord som betyder cirkel. Mandalas har använts i olika andliga traditioner och kulturer som meditationsobjekt och som symboler för helhet och integration.

Läs mer

Årskurs 7 på Månteatern för att se pjäsen B-Boy

Idag var hela åk 7 i Lund och såg teatern B-Boy. Föreställningen kommer att följas upp med workshops på skolan tillsammans med skådespelarna.

Läs mer

Idrottsdag i åk 7

Igår hade sjuorna idrottsdag hela dagen. De fick prova på olika aktiviteter t ex luftgevärsskytte och parkour men även mer klassiska skolidrotter som volleyboll och basket.

Läs mer

Halloween för årskurs 7

Igår kväll ställde arbetslag 7 till med Halloweenfest för sina elever. Alla fick chansen att uppleva hur annorlunda skolan känns när den är helt nedsläckt. Men vad är det för skepnad som skymtar i korridoren?

Läs mer