Besök hos FC Rosengård

Torsdagen den andre mars åkte tjejerna som går på fotbollsakademin till Malmö för att träna med tjejerna på Malmö Idrottsgrundskola.

Läs mer

Språkolympiaden

Hagalidskolan har för femte gången i rad deltagit i Språkolympiadens regionfinal i tyska. I år tävlade Hagalidskolans elever, Nadim Warheid och Tobias Linde, på Polhemskolan i Lund. Samtliga elever i Hagalidskolans två tyskgrupper var […]

Läs mer

Hagalidselev kom in på Harvard

”Välkommen att studera på Harvard University, Cambridge, Massachusetts. Vi vill ha dig här!”

Läs mer

Trenden är bruten

Efter att de senaste PISA-undersökningarna visat på fallande resultat för svensk skola har nu de svenska 15-åringarnas kunskaper förbättrats. Hagalidskolan var den enda skolan i Staffanstorp som deltog.

Läs mer

Behrang Safari på besök!

Igår fick ett gäng lyckliga elever chansen att träffa, och ta groupies med, landslagsmeriterade MFF-profilen Behrang Safari. De pratade om allt från vikten av att göra så gott man kan i skolan till hur det känns att stå mitt emot Lionel Messi i spelargången.

Läs mer

Rektorsbrev

Hej! Första advent står för dörren och frosten och snön har slagit till under nätterna. Jullovet närmar sig och en skön julledighet väntar. Våra elever kämpar in i det sista för att nå så bra betyg som möjligt till jul.

Läs mer