Idrottsdag läsår 2016-2017

Årets idrottsdag bjöd på skridskoåkning, ishockey, padel, bordstennis, nätspel, simning, basket, parkour, volley, fotboll, box/mentalträning, power walk och dodgeboll.

Läs mer

Idrottsdag i åk 7

Igår hade sjuorna idrottsdag hela dagen. De fick prova på olika aktiviteter t ex luftgevärsskytte och parkour men även mer klassiska skolidrotter som volleyboll och basket.

Läs mer

Hagalidskolan vandrar

Vandring, värme och vänskap
Tisdagen den 14/5 vandrade åk 7 over en mil i Skånes natur.
Onsdagen den 15 maj var hela årskurs nio ute och vandrade ca 1,2 mil. Vi hade tur med vädret och solen sken på oss hela dagen. Trots trötta ben så var dagen uppskattad av såväl elever som personal. Stämningen var vänskap, glädje och samhörighet. Sammanfattningsvis en väldigt lyckad och härlig dag!

Läs mer

Idrottsdag för åk 7

Onsdagen den 21/11 hade åk 7 idrottsdag. Alla elever fick välja mellan power walk, simning, bordtennis, innebandy, volleyboll, dans, cirkus och skytte.

Läs mer

Orienteringsvecka 40

Samtliga årskurser var i Bokskogen och orienterade under vecka 40. Eleverna hade ett flertal orienteringsrundor att välja mellan och det gällde att hinna med så många som möjligt. Med undantag för åk 6, som […]

Läs mer

OS-dagen 24/8

I strålande sensommarväder genomförde Hagalidskolan en traditionsenlig OS-dag. Platsen för evenemanget var Staffansvallen och idrotthallarna. Som sig bör inleddes OS-dagen med en invigning där deltagande länder marscherade in i turordning.

Läs mer