Rektorsbrev

Sommartiden har inträtt och påsklovet har passerat utan större värme. Vi planerar för fullt nästa läsår med kalendarium, tjänstefördelning och annons i Ma-No samt Hk-Id.

Läs mer

Rektorsbrev

Vårdagjämningen är i antågande och det är plus tio grader ute och våren är på väg.  Vi har precis haft fortbildningsdag i den här veckan med vårens fortbildning i värderingsverktyg från spsm. Just nu […]

Läs mer

Rektorsbrev

God fortsättning på 2017! Vårterminen har startat bra. Vi ska ha möte med elever och föräldrar till de nya fotbolls-och idrottsklasserna i åk.7 som startar till hösten den 19 jan. kl.18-20 i vår aula.

Läs mer

Rektorsbrev

Hej! Första advent står för dörren och frosten och snön har slagit till under nätterna. Jullovet närmar sig och en skön julledighet väntar. Våra elever kämpar in i det sista för att nå så bra betyg som möjligt till jul.

Läs mer

Rektorsbrev

Hej alla föräldrar på Hagalidskolan!
Höstlovet närmar sig snabbt. Om tre veckor kommer ett välbehövligt höstlov i V.44. Våra nior har prao i V.43. Terminen har hittills avlöpt ganska lugnt. De nya sjuorna har acklimatiserat sig och övriga årskurser arbetar på bra inför sina betyg till jul.

Läs mer

Rektorsbrev

Varmt välkomna till ett nytt och trevligt läsår på Hagalidskolan!
Skolan har startat den 19 augusti och snart känns sommarlovet avlägset.

Läs mer