Avslutning 2016

Fyra års studier på Hagalidskolan är till ända. Efter fina sånger och tal i aulan, betygsutdelning och traditionsenlig tårta i matsalen fick vi till slut släppa ut eleverna igenom lärartunneln. Nu väntar ett välförtjänt sommarlov innan gymnasiet börjar.

Läs mer

Avslutning höstterminen 2013

Höstterminen avslutades traditionsenligt med dikt och tal av rektor Kerstin Jacobsson. Lärarbandet spelade återigen ett urval av sitt register inför en lovsugen publik. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR  önskar all personal på Hagalidskolan

Läs mer

Hej då åk 9 och lycka till!

Trots regn och rusk blev avslutningen för våra 9:or ljus och trevlig. Tradionsenligt blev det körsång (Fr-, ty- och spanskgrupperna sjöng), soloframträdande av elever, tal av rektor Kerstin Jacobsson, Lions Vikingens stipendier i Matematik och Bild, Lions Staffanstorps resestipendium till ”bästa kamrat” och naturligtvis körsång av Hagalidskolans personal.

Läs mer

Avslutningsveckan

Information om veckorna 23 och 24.

Läs mer

Avslutning höstterminen 2012

Höstterminen avslutades med dikt och tal av rektor Kerstin Jacobsson. Därefter rockade lärarbandet loss inför en förtjust publik.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
önskar all personal på Hagalidskolan

Läs mer

Skolavslutning 2012

Skolavslutningen inleddes traditionsenligt med tal av rektor Kerstin Jacobsson. Eleverna som stod på scenen uttryckte sommarkänslor på olika språk.

Läs mer