Skoltidningens novembernummer ute

Novembernumret av skoltidningen ”hagalid.nu” är nu publicerad. Bland annat kan du läsa Emmas tänkvärda bidrag ”Ja, och så var det ju det där med popularitet…” och Sebastians funderingar kring lastbilschaufförslivet. Till novembernumret!

Läs mer

Läsårets första nummer av skoltidningen hagalid.nu ute

Läsårets första nummer >>>

Läs mer

Läsårets sista skoltidning

Läsårets sista skoltidning är nu ute med bl.a. massor av foto från alla aktiviteter under maj och juni. Innehållet i juninumret.

Läs mer

Skoltidningens aprilnummer

Aprilnumret innehåller många, många praorapporter. Dessutom skriver som vanligt Sanna och Kenneth. Mimmi i åk 9 tävlar i LitteraLund

Läs mer

Nytt nummer av skoltidningen

Marsnumret innehåller bl.a. en intervju av rektorn, men anledning av samarbetet mellan MFF och Hagalidskolan. Dessutom skriver som vanligt Sanna och Kenneth, båda personal på skolan. Animationsdagen i åk 8 beskrivs också, samt  funderingar om […]

Läs mer

Nytt nummer av skoltidningen

Decembernumret av skoltidningen ligger ute nu. I detta nummer kan du läsa om julen, olika jultraditioner, önskelistor och inte minst berättelser gjorda av elever i åk 8. Dessutom innehåller tidningen också en intervju med biträdande rektor Henrik Carnhede. Två av skolans lärare medverkar också.

Läs mer