WP_20130821_001

Skolan i tiden, en skola att växa i!

Hjärupslundsskolan är en 7-9 skola med cirka 320 elever belägen i Hjärup. Skolan erbjuder en positiv miljö med engagerade vuxna och i huset finns också Bibliotek och Fritid. Utemiljön är skapad för unga i rörelse och vi har skateboardramp, basket- och bandyplan och en multisportplan i direkt anslutning till skolan.

Läs mer »

Sådant som händer på Hjärupslundsskolan…

Albert 9E och Ida 9A åkte i igår tisdag till Malmö för att delta i en tävling i naturvetenskap och teknik som representanter för Hjärupslundsskolan. Första delen av tävlingen var individuell där man sedan […]

Läs mer »

Sådant som händer på Hjärupslundsskolan…

I Elevens val sockerkonst jobbar vi med att göra figurer och dekorationer i sockerpasta. Dessa kan man sedan använda som prydnad på t.ex. tårtor eller cupcakes. Alla figurer är fullt ätbara och de elever […]

Läs mer »

Öppet Hus

Onsdag 9 november 18:00-20:00 har vi öppet hus och presenterar skolan för elever som är intresserade av att börja i åk 7 ht 2017. Information kring ansökningsförfarande finns i bifogad fil.   info-infor-ak-7-la17-18 Välkomna!

Läs mer »

Hjärupslundsskolan firade 10 år

Fredagen den 26 augusti firade Hjärupslundsskolan att det är tio år sedan skolan invigdes. Kommunpolitiker hade bjudits in liksom lärare som slutat på skolan, men i övrigt var det ett firande för de som nu går på skolan.

Läs mer »

På fredag har vi tioårsjubileum!

Klicka på  Inbjudan för att se mer.

Läs mer »