Färdig – men inte klar!

Den första etappen av parken är nu färdigbyggd och godkänd.

Entreprenörens arbete har besiktigats och godkänts. Nu börjar arbetet med att sköta och underhålla parken, och se till att alla växter utvecklas på bästa sätt så att parken hela tiden är trevlig att vistas i för besökaren. Under våren kommer det att utföras en del mindre arbete med bland annat kompletteringsplanteringar och målningsarbete på bron.

I mitten på juni kommer segeltaket över scenen att komma på plats och därefter hoppas vi att scenen kommer till stor glädje för många.

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

4 kommentarer till Färdig – men inte klar!

 1. Kommer det att byggas en damm till? I inlägget från 9/6 står det att pulkabacke och damm ska anläggas kommande år. Kommer det att gånatt bada i någon av dammarna?

  1. Hej Cecilia!

   Ja, det stämmer att det kommer att byggas en damm till lite längre fram i tiden.
   Vi kommer inte att rekommendera bad i någon av dammarna då kraven på vattenkvalité på badplatser är oerhört höga.

   Vänlig hälsning
   Anna Palm
   Projektledare
   Staffanstorp kommun

 2. Hej. Roligt att se hur parken växer fram, blir säkert fantastiskt fin när växtligheten tar fart. När påbörjas ”etapp 2” och vilken är etapp 2, vad står på programmet, finns det någon tidplan ? Mvh // Jonas

  1. Hej!

   Som jag tidigare skrivit håller vi på med projektering och planering av etapp 2. Vi kommer att handla upp och utföra delar av den återstående parken under 2017. Troligtvis kommer vi att bygga vidare från det som är utfört bort mot Vångavägen i parkens södra delar. Det innebär att vi inte kommer att bygga klart hela parken i år utan en del i ”mitten” som är planerat som pulkabacke och damm kommer att utföras i en senare etapp. När nästa deletapp ska utföras är ännu inte bestämt.