Skolan som strävar efter att synliggöra alla elever!

Hjärups skola är belägen mitt i hjärtat av byn. Ett modernt skolhus, byggt 1997, reser sig i två våningar. Varje klassrum har loft och grupprum. Matte/teknikverkstad och bibliotek på andra våningen ger möjligheter till flexibel undervisning och omsorg. Skolan har cirka 350 elever från F-klass till år 6 .

Läs mer »

Författarbesök

Under de senaste veckorna har Hjärups skola haft författarbesök. Den 12 september fick elever i åk 3 och 4 på Hjärups skola träffat och lyssnat till författaren och illustratören Sarah Sheppard.

Läs mer »

Glad midsommar

Glad midsommar önskar vi från Hjärups skola.

Läs mer »

Spökbollsturnering

I fredagsförmiddag hade vi, på initiativ från eleverna, en spökbollsturnering i Idrottshallen. Lagen var blandade i 1-2, 3-4 och 5-6. Alla kämpade väl ivrigt påhejade av sina kamrater på läktaren

Läs mer »

Premiär för Livets kappsäck-videon

Vi har haft premiär för musikvideon som årskurs 5 och 6 arbetet med i värdegrundsarbetet med Livets Kappsäck. Alla skolans elever började med mingel och tilltugg i matsalen innan filmvisningen.

Läs mer »

Likabehandlingsplan 2016

Alla har rätt att känna sig trygg i skolan. Därför fattade riksdagen år 2006 ett beslut om en ny lag gällande alla elever i skola och förskola.

Läs mer »