Behörighet till ett nationellt program

Introduktionsprogrammen vänder sig till de elever som inte uppnått behörighet till nationella program i gymnasiet. Benämningen Introduktionsprogram ger signaler om att utbildningen inom dessa program syftar till förberedelse eller introduktion till gymnasial utbildning eller förberedelse för arbetsmarknaden eller annan utbildning.

Läs mer »

Kometskolan till hösten?

Om du är mellan 16 och 20 år och inte behörig till gymnasiet är du välkommen att gå på Kometskolan för att läsa upp dina betyg och hitta nästa steg i din utbildning.

Läs mer »

Ny låt från Kometskolan!

Då var det dags igen. Några musikelever har producerat en låt tillsammans med Kometskolans musiklärare Elisabet. Håll till godo och gilla oss gärna på Youtube!

Läs mer »

Sverige är mitt land!

Varje år gör eleverna en musikinspelning här är årets resultat.

Läs mer »

Sommarlov!

Då var det dags för sommarlov. Vi hade en mycket fin avslutning när eleverna fick sina betyg och intyg. Vi har sett så många imponerande resor det här läsåret, så det kändes som om vi hade mycket att fira.

Läs mer »

Många lov blir det…

Nu var det dags för lov igen. I år ligger påsk tidigt, så det känns som om vi hade Sportlov precis. Dagen innan eleverna gick på lov bjöds det på fika som några av eleverna fixat.

Läs mer »