EU-arbete

EU-flagga Foto: Giampaolo Squarcina By: flickr.com

EU påverkar direkt eller indirekt de flesta verksamheter i en kommun, men innebär också möjligheter till utveckling. Många utmaningar är gemensamma i Europa och som kommun har vi möjlighet att tillsammans med andra aktörer utveckla våra verksamheter genom EU:s fonder och program.

Staffanstorps kommun bedriver ett aktivt EU-arbete och har en positiv grundinställning till att delta i samarbetsprojekt som främjar kommunen dess invånare och näringsliv. De EU-finansierade projekten ska utgå från verksamheternas behov och komplettera det utvecklingsarbete som bedrivs i kommunen.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »