Framtidens kommun

Översiktsplan, Framtidens kommun

Framtidens kommun – perspektiv 2038 kallas Staffanstorps kommuns framtidsvision som även ska fungera som en översiktsplan. Projektet startade hösten 2007 och 30 november 2009 antog kommunfullmäktige Framtidens kommun – perspektiv 2038 som kommunens framtidsdokument och som kommunens översiktsplan. Den 24 oktober 2011 gjorde kommunfullmäktige ett tillägg om hur vi går vidare mot framtidens kommun.

Vi har valt att bygga en identitet i kombination med en traditionell översiktsplan med syfte att tydliggöra vår identitet som är viktig för kommunens positionering i regionen.

Detta innebär att Framtidens kommun – perspektiv 2038 är ett av de viktigaste styrdokumenten för kommunen och ska följas av alla verksamheter under en längre tid.

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »