Kontakt & felanmälan

 •  Adress


  Staffanstorps kommun
  245 80 Staffanstorp
  Besök: Rådhuset, Torget 1
  Växel: 046-25 11 00
  Org.nr.: 212000-1017
  E-post
  Journr, kvällstid, helger

 • Medborgarkontor


  Vi finns i rådhuset på torget i Staffanstorp. Öppet vardagar klockan 8-17. Helger och helgdagar har vi stängt.
  Telefon: 046-25 11 10
  E-post

 • Demokrati


  Som medborgare i Staffanstorps kommun kan du kontakta dina förtroendevalda  för att diskutera kommunala frågor och du kan även lämna ett medborgarförslag.

 • Karta


  karta

Kontakta förvaltningar och verksamheter

Kommunledning
Kommunstyrelseförvaltningen
Arbetsmarknadsförvaltningen
Omsorgsförvaltningen
Räddningstjänsten
Stadsbyggnadsförvaltningen
Utbildningsförvaltningen
Kommunens näringslivsbolag, Business Port Staffanstorp

E-postadresser

E-postadresser till tjänstmän följer generell e-poststandard förnamn.efternamn@staffanstorp.se. Specialtecken såsom å, ä och ö används inte.

E-postadresser till förtroendevalda hittar du under Politikerregister.

Synpunkter och felanmälan

Du kan skicka beröm eller klagomål, felanmäla och komma med förslag till förbättringar. Dina synpunkter är värdefulla för oss och de hjälper oss att utveckla och förbättra kommunens verksamhet.

Lämna din synpunkt eller felanmälan här >>

Alla inkomna synpunkter, frågor med mera registreras och följs upp. Även dina uppgifter registreras i vårt datasystem och blir därmed en offentlig handling (detta gäller inte de ärenden som beläggs med sekretess).

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här >>

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

232 kommentarer till Kontakt

 1. Varför har ni ingen flik på eran hemsida om Turist i Staffanstorps kommun?
  Information om
  Gårdsbutiker
  Restauranger
  Caféer
  Sevärdheter och
  Övernatta.

  Om infon hade funnits hade Staffanstorps kommun kännat på det.

  1. Hej Sven! Tack för din kommentar. Kommunen har idag en informationssida om bland annat både sevärdheter, Uppåkra arkeologiska center och turistboende. Den informationen kan du hitta genom att klicka här. Vänlig hälsning Andreas, Staffanstorps kommun.

 2. Hej!
  Jag hittar ingen mejladress till er ekonomiavdelning så därför skriver jag här. Våra fakturor betalas alltid utan öresavrundningen som är med på fakturan – ibland betalas alltså för lite och ibland för mycket. Går detta att ändra så att betalat belopp överensstämmer med fakturerat? Det är mycket merarbete för oss att alltid behöva boka av era inbetalningar manuellt istället för elektroniskt.
  Med vänlig hälsning
  Axiell Sverige AB
  Ekonomiavdelninge

  1. Hej! Ta kontakt med vår ekonomichef, Cecilia Jansson, 046-25 12 29 för att lösa frågan. Vänliga hälsningar Andreas, Staffanstorps kommun.

 3. Hej, varför har ni tagit på alla kommentar på första sidan?
  Var kan man se dem?
  Mvh/Marie.

  1. Hej Marie! Vi har inte tagit bort några kommentarer från förstasidan. Däremot har fliken längst ner på sidan bytts ut mot en länk till blanketter/e-tjänst för att underlättare att hitta till denna sida. Om du läser en av våra nyheter kan du fortfarande kommentera och i högerfältet se senaste kommentarer på hemsidan. Vänlig hälsning Andreas, Staffanstorps kommun.

 4. Söker någon som kan svara på miljöfrågor inom boendet. Till exempel mögel, fukt, radon

  1. Hej Christine! Tack för din kommentar. Du kan ta kontakt med Miljöenheten som du når på miljo@staffanstorp.se eller 046-25 14 36 eller 046- 25 14 38. Vänlig hälsning Andreas, Staffanstorps kommun.

 5. Hej
  Jag representera en idel förening i Staffanstorp som har lite över 300 medlemmar och är stadig växande
  Vi har ett område i Gullåkra mosse som vi sen 1974 disponera över, från Staffanstorps kommun.
  I takt med att Staffanstorps kommun växer, så får vi fler och fler medlemmar, vilket är jättebra. Vi har dock det problem nu att vi behöver mer plats . Jag ska kanske nämna att vi är en hundklubb som håller kurs inom rallylydnad, vardagslydnad, valpkurs, agility Nose work och problemhundar. Vi har ett stort tryck men problemet är att vi ganska enkelt har plats till att hålla alla kurs som vi gärna vill. Det är ju hundar vi har med att göra så det går inte att bara trycka in hur mycket som helst på samma yta. Min fråga är så, var vänder jag mig till på kommunen för att diskutera om att eventuellt få lov att disponera över mer mark om detta finns?
  MVH. Jens Larsen /Staffanstorps Hundklubb.

  1. Hej Jens!

   Jag har kontaktat dig via e-post.

   Vänliga Hälsningar

   Anna, Staffanstorps kommun

 6. Från och med december går alla turer på linje 166 till Staffansvallen, Orkestervägen (Vikhem) och Önsvala. Innan gick visa turer till Vikhem medan alla turer gick till Lunavägen vid hemmakväll.

  Nu har Vikhem ökat så myck så kommunen och Skånetrafiken har satsat på bättre busstrafik till Vikhem.

  2018-2019 antal turer till Vikhem:
  63 = Vardagar
  13 = Lördagar
  15 = Söndagar

  2019-2020 antal turer till Vikhem:
  88 = Vardagar
  90 = Fredagar
  33 = Lördagar
  25 = Söndagr

  Senaste turen gick 22:39 (hela veckan) (2018-2019) till Vikhem nu (2019-2020) är det 00:38 (vardagar) 02:38 (fredagar) 03:39 (lördagar) och 00:39 (söndagar) som är senaste turerna till Vikhem.

  Heja STAFFANSTORP!

 7. Hej
  Vem ska jag kontakta vad det gäller utbildning på annan ort men som ska sökas i den kommun man bor i
  Mvh Lisbeth

  1. Hej Lisbeth! Kontakta studie- och yrkesvägledare Inger Karlsson eller Charlott Einarsson. Mer information hittar du här https://staffanstorp.se/barn-och-utbildning/vuxenutbildning/ Vänlig hälsning Andreas, Staffanstorps kommun.

 8. Hej staffanstorp!
  jag såg er film och tänkte på att musiken var väldigt fint.
  vad heter låten? hur får jag tag i den?

  Lars

  1. Hej Lars! Jag har tyvärr inga uppgifter om musiken. Jag ber dig att ta kontakt med byrån Shape & Brand i Malmö som gjorde filmen. Vänlig hälsning Andreas, Staffanstorps kommun.

 9. Angående Staffanstorp kommuns informationsfilm

  Vilket bottennapp! Och detta år 2019!
  Informationsfilmen lyckades innehålla allt som bidrar till segregation ochavsaknad av medmänsklighet. Timingen, val av miljö, val av medverkande och val av budskap.Så cyniskt.
  Det kommer att bli lätt att undvika besök i Staffanstorp på mina ofta förekommande Skånebesök.
  Gör om! Gör rätt! Be om ursäkt!
  Birgitta Perols


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »