Kontakt & felanmälan

 •  Adress


  Staffanstorps kommun
  245 80 Staffanstorp
  Besök: Rådhuset, Torget 1
  Växel: 046-25 11 00
  Org.nr.: 212000-1017
  E-post
  Journr, kvällstid, helger

 • Medborgarkontor


  Vi finns i rådhuset på torget i Staffanstorp. Öppet vardagar klockan 8-17. Helger och helgdagar har vi stängt.
  Telefon: 046-25 11 10
  E-post

 • Demokrati


  Som medborgare i Staffanstorps kommun kan du kontakta dina förtroendevalda  för att diskutera kommunala frågor och du kan även lämna ett medborgarförslag.

 • Karta


  karta

Kontakta förvaltningar och verksamheter

Kommunledning
Kommunstyrelseförvaltningen
Medborgarserviceförvaltningen
Räddningstjänsten
Socialförvaltningen: individ- och familjeomsorgen samt vård och omsorg
Stadsbyggnadsförvaltningen
Utbildningsförvaltningen
Kommunens näringslivsbolag, Business Port Staffanstorp

E-postadresser

E-postadresser till tjänstmän följer generell e-poststandard förnamn.efternamn@staffanstorp.se. Specialtecken såsom å, ä och ö används inte.

E-postadresser till förtroendevalda hittar du under Politikerregister.

Synpunkter och felanmälan

Du kan skicka beröm eller klagomål, felanmäla och komma med förslag till förbättringar. Dina synpunkter är värdefulla för oss och de hjälper oss att utveckla och förbättra kommunens verksamhet.

Lämna din synpunkt eller felanmälan här >>

Alla inkomna synpunkter, frågor med mera registreras och följs upp. Även dina uppgifter registreras i vårt datasystem och blir därmed en offentlig handling (detta gäller inte de ärenden som beläggs med sekretess).

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här >>

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

135 kommentarer till Kontakt

 1. Hej ! Ville bara tacka för en mycket fin o välorganiserad julskyltning ( 1/12-18) precis lagom stort och folk kom trots att väder inte visa sig från sin bästa sida. Och dessutom bli bjuden på både korv med bröd, risgrynsgröt o kaffe o kaka i olika tält, gjorde inte saken sämre. Stort tack mvh Malin Strandberg

 2. Varför finns det ingen upplysning på hemsidan om att ni stängde kl. 14:oo idag fred. 2/11?
  Emotser körersättning för 16 km. med bil!

  1. Hej Rolf,

   Tack för din synpunkt. Medborgarkontorets och bibliotekets avvikande öppettid fredagen den 2 november (dag före helgdag) fanns att hitta på respektive verksamhets sida på hemsidan. Vi tar till oss av kritiken och ska tänka på att tydliggöra öppettiderna än mer framöver.

   Med vänlig hälsning,
   Linda, Medborgarkontoret

 3. Hej,
  Skulle ni vara snälla och sätta i nya lampor i gatlamporna (4-6 stycken) som är vid cykelvägen förbi Trollebergs Gård. Det är väldigt mörkt där och det är behövligt att se vägen då de stora träden oftast släpper stora grenar ner på vägen.
  Tack!
  Med vänlig hälsning,

  Christine Lindfors

 4. Varför finns det ingen cykelbana på varken höger eller vänster sida om Symfonivägen mellan Kronoslättsvägen o Preludievägen?

  1. Hej Hans!

   Jag håller med om att det känns som man missat denna sträcka och jag kan inte svara på varför det är som det är. Strax öster och väster om Symfonivägen finns gång- och cykelvägar in i området och tanken var kanske att leda gående och cyklister in dessa håll.

   Symfonivägen är ganska bred, cirka 10 meter, så det finns utrymme att röra sig som oskyddad trafikant även på denna korta sträcka även om det inte finns separata utrymme för gående och cyklister. Norr om Preludievägen övergår man sen i separata utrymmen. Hastigheterna på fordonstrafiken torde vara låga med tanke på att det är så pass nära korsningen med Kronoslättvägen.

   Med vänlig hälsning
   Henrik, trafikingenjör
   Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »