Staffanstorp i siffror

Mix Foto:Staffanstorps kommun

Som en del i arbetet med att underlätta medborgarnas insyn och delaktighet presenterar Staffanstorps kommun kvalitetsnyckeltal på en webbplats som vi kallar Staffanstorp i siffror.

Jämför enheter med varandra

Här kan du enkelt få information om resultat och kvalitet inom varje verksamhetsområde i den kommunalt finansierade servicen och jämföra dem med varandra. Genom att du väljer de enheter som är intressanta för dig är det sedan enkelt att jämföra dem med varandra.

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »