Sociala medier

Staffanstorps kommuns främsta kommunikationskanal är staffanstorp.se och vår närvaro på sociala medier är ett komplement för att nå medborgare, engagera och skapa dialog.

Kontakta oss gärna via våra olika kanaler, men kom ihåg att allt är publikt. Lägg inte ut känslig information, till exempel personuppgifter eller känsliga frågor (sekretess), via våra sociala medier. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden.

Kommunens officiella sociala medier

Följ oss gärna på:

Övriga

Biblioteket i Staffanstorp  Här får du nyheter, tips och inspiration om bibliotekets verksamhet.

Biblioteket i Hjärup Här kan du följa vad som händer på biblioteket i Hjärup.

Digiteket Skolornas och förskolornas experter inom specialpedagogik och IKT (informations- och kommunikationsteknik).

Fältgruppen Staffanstorp Ett forum för föräldrar/barn/ungdomar boende i Staffanstorps kommun.

Fältgruppen Staffanstorp Fältgruppens direktkontakt med ungdomar på Facebook.

Fritid Skåningen Fritidsgården Skåningens sida för dialog och information.

Fritid Hjärup Fritid Hjärups dialogforum för såväl ungdomar som föräldrar och samarbetspartners.

Dagmammor i Staffanstorp De kommunala familjedaghemmens gemensamma Facebooksida.

Familjecentralen Paletten Familjecentralen Palettens Facebooksida med aktiviteter samt tips och råd.

Medelpunkten Den sociala mötesplatsen Medelpunktens Facebooksida med nyheter och information om intressanta aktiviteter.

Demensvård i Staffanstorp Information och tips från kommunens demenssjuksköterska.

Listan är inte komplett.

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.