Personlig integritet på webbplatsen

Nedanstående gäller ditt besök på denna webbplats och samtliga webbplatser som drivs av Staffanstorps kommun. Detsamma gäller för alla tjänster och system som drivs av kommunen.

När du söker dig fram på Staffanstorps kommuns webbplats kan det hända att du blir länkad till externa webbplatser. Vi uppmanar dig då att ta del av den länkande webbplatsens information om hur personuppgifter hanteras. När det gäller personuppgifter i sociala medier, kan du läsa mer här >>

All trafik (överföring av filer) mellan denna webbplats och din webbläsare är krypterad och levererad över https (Hypertext Transfer Protocol Secure).

Personlig information som inhämtas och varför

Webbplatsen samlar in och använder personlig information av följande skäl:

1. Spårning av webbplatsbesök: Liksom många andra webbplatser använder denna Google Analytics för att spåra användarinteraktion. Vi använder denna data för att klarlägga antalet människor som använder webbplatsen, för att bättre förstå hur de hittar och använder webbplatsen och för att följa deras resa på webbplatsen.
  2. Kontaktformulär och e-postlänkar: Använder du ett kontaktformulär (till exempel för synpunkter eller felanmälan) eller en e-postlänk, sparas ingen av den data du för in på vår webbplats. Tänk på att alla e-postservrar inte är säkra och att e-post därför ska ses som ett osäkert medium, varför personlig, konfidentiell eller annan känslig information inte bör skickas via e-post.

Personuppgiftsansvar

Varje nämnd i kommunen är personuppgiftsansvarig och därmed ytterst ansvarig för sin behandling av personuppgifter. Kommunstyrelsen i Staffanstorps kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Kontaktuppgifter

Du har rätt att begära ut information hos Staffanstorps kommun om de personuppgifter som berör dig och som kommunen behandlar. Utdraget får du genom att skicka en skriftlig och undertecknad begäran till: Staffanstorps kommun, Kansliet, 245 80 Staffanstorp.

För kontakt med Staffanstorps kommuns dataskyddsombud kan du antingen skicka brev till Staffanstorps kommun, Dataskyddsombud, 245 80 Staffanstorp, eller mejla dataskyddsombud@staffanstorp.se