Hantering av personuppgifter i våra sociala medier

När du interagerar, det vill säga gillar, delar eller kommenterar, gör inlägg, retweetar eller liknande i någon av kommunens sociala kanaler så räknas din handling som ett samtycke på att dina personuppgifter får förekomma på sidan, till exempel i form av länk till din profil. Samma sak gäller om du skickar privata meddelanden till oss.

Du kan läsa mer om hantering av personuppgifter på staffanstorp.se och dess subdomäner här >>

Om din fråga behöver svar från någon annan verksamhet/avdelning så skickas din fråga vidare via e-post.

Inlägg gallras kontinuerligt vid behov. Meddelanden gallras på årsbasis.

Om du inte vill att dina personuppgifter ska finnas på vår Facebooksida och inte själv kan ta bort dem, ta kontakt med oss och berätta i vilket inlägg de finns så gör vi det.

Meddelanden gallras efter svar. Inlägg gallras kontinuerligt vid behov.

Om du inte vill att dina personuppgifter ska finnas på Instagram och inte själv kan ta bort dem, ta kontakt med oss och berätta i vilket inlägg de finns så gör vi det.

Inlägg gallras inte, detsamma gäller meddelanden.

Om du inte vill att dina personuppgifter i form av ett inlägg ska finnas på vår Twitter behöver du kontakta oss. Personuppgifter i form av gilla, retweeta och kommentarer tar du bort på egen hand.

Om du inte vill att dina personuppgifter ska finnas på vår LinkedIn-sida och inte själv kan ta bort dem, ta kontakt med oss och berätta i vilket inlägg de finns så gör vi det åt dig.

Meddelanden och videos gallras vid behov.

Om du inte vill att dina personuppgifter ska finnas på Youtube och inte själv kan ta bort dem, ta kontakt med oss och berätta i vilket inlägg de finns så gör vi det.