Politiker

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

3 kommentarer till Politiker

 1. Hej. Jag undrar vem det är som bestämmer menyerna till skolmaten? Tycker att det är riktigt dåligt att dom bara har en måltid att välja på varje dag. Riktigt dåligt utbud med inga tillbehör.
  Ursäkta men vem fan blir mätt på Potatisbullar med lingonsylt? Det klarar ingen att enbart äta under en hel skoldag.
  Riktigt arg då det slutar med att min son måste ha pengar så han kan äta nånannanstans.

 2. Parkerings vakter ja ja var slutar det
  ,jag förmodar att politiker får gratis
  P-plats/tillstånd.

 3. Håller med Mia .Det är många som stå kö i hyresrätter i Staffanstorp .Vi skulle behöva mera hyresrättet med rimliga hyror. Sjukpensionärer , pensionärer och ungdomar har inte råd betala hyror 6 000-10 000kr månad , när dom får inte ens detta summor totalt hela månaden att leva på betala räkningarna och mat eller Hyrorna även höjs varje år, men inte sjukpension eller pension. Att man blir fattigare och fattigare varje år.


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »