Webbdiarium

Handlingar. Illustration: Alva Esping

Ett diarium är ett register över inkomna och upprättade handlingar. Här kan du söka efter ärenden i kommunstyrelsens diarium från den 1 januari 2014. Vill du ta del av ärenden som sträcker sig längre bak än så, eller begära ut handlingar i de ärenden du finner – kontakta kansliet via kommunens växel, 046-25 11 00, eller skicka din förfrågan per mail till kommunstyrelsens registrator, kansli@staffanstorp.se.

Så här söker du:

Välj kommunstyrelsens diarium, (KS). Om du känner till ett ärendes diarienummer kan du söka på det i fältet Diarienummer, till exempel: 2014-KS-290

I fältet Ärenderubrik kan du söka på enstaka ord. I fältet Ärendemening kan du söka på enstaka ord. Vi rekommenderar att du söker i fältet Ärendemening för en säkrare träff.

I fältet År kan du välja vilket år du vill söka på (vi startar på 2014), men du kan också söka på registreringsdatum, från och med ett visst datum till och med ett annat datum.

Vidare går det att söka Veckans ärenden och Dagens ärenden

Webbdiariet uppdateras en gång varje dag. Ordinarie diarium uppdateras löpande.

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »