Webbdiarium

Handlingar. Illustration: Alva Esping

Ett diarium är ett register över inkomna och upprättade handlingar. Här kan du söka efter ärenden i kommunstyrelsens diarium från den 1 januari 2014. Vill du ta del av ärenden som sträcker sig längre bak än så, eller begära ut handlingar i de ärenden du finner – kontakta kansliet via kommunens växel, 046-25 11 00, eller skicka din förfrågan per mail till kommunstyrelsens registrator, kansli@staffanstorp.se.

Så här söker du:

Välj kommunstyrelsens diarium, (KS). Om du känner till ett ärendes diarienummer kan du söka på det i fältet Diarienummer, till exempel: 2014-KS-290

I fältet Ärenderubrik kan du söka på enstaka ord. I fältet Ärendemening kan du söka på enstaka ord. Vi rekommenderar att du söker i fältet Ärendemening för en säkrare träff.

I fältet År kan du välja vilket år du vill söka på (vi startar på 2014), men du kan också söka på registreringsdatum, från och med ett visst datum till och med ett annat datum.

Vidare går det att söka Veckans ärenden och Dagens ärenden

Webbdiariet uppdateras en gång varje dag. Ordinarie diarium uppdateras löpande.

Diariet når du bäst via webbläsare som Edge, Safari eller Internet Explorer. Vi upplever just nu problem med registret i Chrome.

Hoppa till navigering