Applikation för grannsamverkan

Coyards är en svenskutvecklad applikation skräddarsydd för grannsamverkan. Den har smarta tekniska funktioner som möjliggör för enskilda grannar, kontaktombud, bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar med flera att kommunicera ut viktig information till utvalda grannar eller till alla grannar i ett helt område. Det kan till exempel vara att man behöver akut hjälp, rapporter om stöld eller skadegörelse, information inför gårdsstädningen, meddelande om att familjen ska resa bort eller annan kalenderhändelse.

Den inbyggda kontaktfunktionen gör att användare kan kommunicera och hjälpa varandra utan att behöva respektives telefonnummer eller e-postadresser.

Tekniken underlättar även för Staffanstorps kommun att snabbt och enkelt nå ut med samhällsviktig information till kommunens alla invånare. Informationen dyker upp som ett push-meddelande i alla mobila enheter.

Applikationen Coyards är gratis att ladda ner och använda.

Staffanstorps kommun har tack vare sin delaktighet i utvecklingsarbetet, en egen version av Coyards.  Den så kallade partnerkoden TRYGGISTAFFANSTORP läggs in vid nyregistreringen eller i efterhand under ”Inställningar”.

Staffanstorps kommun kan skicka ut information till alla som har registrerat sig som användare och meddelandet kommer fram oavsett om man är med i en grupp eller inte.

 

Support

Hjälp och support sköts av Grannkompaniet AB.

staffanstorp@coyards.se, 08-409 400 20

Översikt i applikationen Trygg och säker i Staffanstorp. Foto: Coyards

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »