Kameraövervakning

Övervakningskamera vid Rådhuset Foto: Johanna Liwenborg

Staffanstorps kommun jobbar hårt för att kommuninvånarna ska känna sig trygga. En del av denna trygghet ligger i kamerabevakning på utvalda platser där allmänheten har uttryckt en ökad otrygghet så som på gator och torg.

Säkerhetsenheten jobbar ständigt med åtgärder för att öka tryggheten och en del i det är att jobba kontinuerligt med översikt på kamerabevakning. Staffanstorps kommun har redan idag kamerabevakning på flera strategiska platser lämnar kontinuerligt in fler ansökningar till Datainspektionen för fler tillstånd för kameror.

Polisen satte i december 2018 upp kameror vid torget i Staffanstorp. Tanken är att kamerorna ska ha en förebyggande effekt och ge ökad trygghet.

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »