Leverantörer av märkDNA

Det finns tre stora leverantörer av märkDNA i Sverige och vid medborgarmötena ges möjlighet att träffa dessa och ta del av deras paketerbjudande som gäller under projektets uppstart.

I varje märkDNA-paket medföljer en registreringsblankett. Den ska fyllas i och skickas till leverantören, som sedan ser till att personuppgifterna hamnar i den internationella databasen. Från denna databas får polisen träffar som identifierar rättmätig ägare till beslagtaget stöldgods.

Läs mer på respektive leverantörs webbplats, alternativt beställ direkt via kontaktuppgifterna nedan. Tänk på att använda aktivitetskoden.

SmartDNA

safesolution.se
info@safesolution.se, 0767-74 44 14
Aktivitetskod: staffanstorpdna

SmartWater

smartwater.com/sweden, webshop: www.shop.eurosafe.se
smartwater@eurosafe.se, 0155-46 06 20
Aktivitetskod: staffanstorpdna

SelectaDNA

stoldskyddsforeningen.se/staffanstorp
info@stoldskyddsforeningen.se, 0771-773 773
Aktivitetskod: staffanstorpdna

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »