Polisen

Polisbil Volvo 2017 Foto:Gunnar Creutz By: Wikipedia

De som arbetar på polisen i Staffanstorp tjänstgör i hela närpolisområdet som utgörs av Staffanstorps kommun, Lomma kommun samt Kävlinge kommun.

Polisens telefonnummer är 114 14 – vid akuta fall ring 112.

Tipsa polisen

Polisen behöver din hjälp för att nå framgång i arbetet med att uppdaga och utreda brott. Om du vill tipsa polisen, ring 114 14.

Socionom på polisen

Sedan många år pågår ett samverkansprojekt mellan socialtjänsten och polisen. Socionomen hos polisen medverkar vid förhör av minderåriga, gör bedömningar avseende behov av insatser från socialtjänsten, skriver yttrande enligt Lagen om unga lagöverträdare till åklagaren och erbjuder stödsamtal till unga brottsoffer vid behov.

Ansöka om pass

Du som är svensk medborgare kan ansöka om pass eller nationellt id-kort på polisens passexpeditioner>>.

Utsatt för brott – vem kan hjälpa dig?

Förutom polisen och Staffanstorps kommun finns ett stöd för dig som blivit utsatt för brott. BOJ, Brottsofferjouren Mellersta Skåne, samarbetar med polis och andra viktiga nätverk för att ge dig ett råd och hjälp.

 • ställer upp med stödperson om du blivit utsatt för brott
 • ger råd och hjälp vid rättegångar
 • hjälper dig med kontakt med olika myndigheter
 • har avlagt tystnadslöfte
 • samarbetar med polis, tingsrätt och andra viktiga nätverk kring de rättigheter du har som brottsoffer
 • är politiskt och religiöst obunden

Du når BOJ på 046-32 32 98. Det går även bra att e-posta om du har frågor eller vill veta mer om hur du kan få hjälp och stöd. BOJ – Brottsofferjouren>>

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »