Polisen

Polisbil Volvo 2017 Foto:Gunnar Creutz By: Wikipedia

De som arbetar på polisen i Staffanstorp tjänstgör i hela närpolisområdet som utgörs av Staffanstorps kommun, Lomma kommun samt Kävlinge kommun.

Polisens telefonnummer är 114 14 – vid akuta fall ring 112.

Tipsa polisen

Polisen behöver din hjälp för att nå framgång i arbetet med att uppdaga och utreda brott. Om du vill tipsa polisen, ring 114 14.

Socionom på polisen

Sedan många år pågår ett samverkansprojekt mellan socialtjänsten och polisen. Socionomen hos polisen medverkar vid förhör av minderåriga, gör bedömningar avseende behov av insatser från socialtjänsten, skriver yttrande enligt Lagen om unga lagöverträdare till åklagaren och erbjuder stödsamtal till unga brottsoffer vid behov.

Ansöka om pass

Du som är svensk medborgare kan ansöka om pass eller nationellt id-kort på polisens passexpeditioner>>.

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Polisen

 1. Hej.
  Jag har en ordningsfråga angående Anneroskolan. Det kan väl knappast vara meningen att skolgården blir till någon form av samlingsplats för diverse ”gäng” på kvällstid och en låg och mellanstadieskola på dagtid. Kvällsbesökarna är störande och det kan väl inte vara trevligt för lärare och elever när de kommer på morgnarna till en nedskräpad skolgård.

 2. Ni måste kolla på city gross på kvällarna dä många mystiska bollar

 3. Hej!
  Vi har I Helgen blivit bestulna på ännu en Cykel. Detta är den 3:e cykeln vi blir bestulna på I Lilla Hjärup och vi börja tröttna.
  2st har tagits vid tågstationen och 1st vid busstationen vid gamla Lundavägen. Total förlorat varde ca 10 000 samt en massa problem.
  Vi önskar verkligen att kommun och polis börjar ta krafttag I denna fråga, antingen via fysisk närvaro, kameraövervakning eller helt enkelt genom att i

 4. Hej, som boende på Hagalidområdet har jag reagerat länge på att inte en enda kotte, besökande till idrottshallarna (och boende på området) kan läsa hastighets skylten på 30 km. Det är med livet som insats när man passerar Hagalid vägen speciellt lör å sön mornarna med hunden.
  Skulle ni inte kunna ha en hastighets kontroll här någon morgon för att göra trafikanterna uppmärksamma på hastigheten? Det finns ju gott om barn på området som själv ska till hallen. Och tråkigt vore om de blir skadade pga att någon förälder är sent ute….


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »