Polisens medborgarlöften

Patrik Ahrlin och Christian Sonesson har skrivit under 2017 års medborgarlöfen. Foto: Christer Stålhandske

Medborgarlöften syftar till ett effektivare brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete genom att engagera och involvera medborgarna och lokalsamhällets aktörer. Arbetet ska i stor utsträckning fokusera på det som medborgarna uppfattar som lokala problem.

Under 2017 ska synligheten av poliser och väktare öka, framför allt i områden där det uppfattas att många känner sig otrygga. Polis ska även finnas på plats vid tillfällen då många ungdomar är ute, som Bonnamarknaden och skolavslutningen.

Många har även önskat fler åtgärder i trafiken. Det kommer därför att bli fler trafikkontroller för att komma tillrätta med buskörning och höga hastigheter och minst två trygghetsvandringar med trafikinriktning ska genomföras.

Läs medborgarlöftena för 2017 här >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »