Lek i skogen. Foto: Sara D. Jeppsson

En hälsofrämjande, hållbar förskola i tiden.

Den lilla förskolan med stor gemenskap – där lek, engagemang och ett lustfyllt lärande står i centrum. Här finns det möjlighet att utforska och lära i en pedagogisk och stimulerande miljö.

Läs mer »

Flerstämmig undervisning i förskolan

I våras gick alla kommunala förskolor i Staffanstorps kommun gemensamt in i projektet ”Flerstämmig undervisning i förskolan”, ett forsknings- och utvecklingsprogram i samarbete med Ifous, Malmö Universitet samt sju andra svenska kommuner.

Läs mer »

Läslyftet

Vi är mycket glada för att kunna meddela att alla Staffanstorps förskolor, och all personal i förskolorna, kommer att delta i denna fortbildningsinsats i syfte att stärka våra barns språkliga förutsättningar till en riktigt god start i livet.

Läs mer »

Förberedelser inför förskolansdag

Förberedelser inför förskolans dag 18/5

Läs mer »

Förskoleråd

Protokoll från förskolerådet 170321

Läs mer »

Förskole- & skolrådsprotokoll 8/11 2016

Nu kan ni ta del av vårt protokoll för vårt förskole- & skolråd. Där kan ni bland annat läsa att förskolan får en ny resultatenhetschef, som heter Anette Lindh.

Läs mer »

Informationsmöte – Blivande Förskolaklass hösten 2017

Den 7 november 2016 kl. 18.30-19.30 kommer vi på Kyrkheddinge skola ha ett informationsmöte för blivande F-klass föräldrar. Vi samlas i förskoleklassens lokal på vån 2 i den stora skolbyggnaden.

Läs mer »

Vernissage på Kulturnatten

Fredagen den 23 okt var det Kulturnatt i Staffanstorp. Kyrkheddinge skola och förskola passade på att ställa ut sina konstverk de skapat av toalettrullar.

Läs mer »