Välkommen till förskoleområde Norr/Centrum

Bild Stefan Scweiner Pixabay.com

Inbjudan till informationsmöte 4/6 2019.

Vi välkomnar dig och ditt barn till område Norr/Centrum!

Att börja förskolan är en stor händelse i ett barns liv och en ny värld öppnas.  Eftersom vi vill att alla ska få en så god start som möjligt har vi sammanställt en del information som vi tror att ni som vårdnadshavare i förskola i allmänhet och på våra förskolor i synnerhet kan ha glädje och nytta av att veta.

Vi vill därför bjuda in alla nya vårdnadshavare på ett informationsmöte i Uppåkraskolans matsal (Parkallén 4 i Hjärup) den 4 juni klockan 18-19.30. På detta möte träffar ni områdets ledningsgrupp som består av förskolechef, biträdande förskolechef och specialpedagog.

Varmt välkomna!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available