Skolan där alla känner alla!

Vi är särskilt stolta över arbetet med våra värdegrundsord glädje, respekt, empati, trygghet och ansvar (GRETA) som genomsyrar hela verksamheten. Vi har kompissamtal i alla klasser där eleverna får möjlighet att i en lugn och trygg miljö diskutera det som upplevs som problem. Vi har en GRETA-grupp som extra kompetens och stöd i elevhälsoarbetet.
Skolans maskot, bläckfisken GRETA, känner alla till. Hon hänger i vårt nav för att påminna oss om våra viktiga värdegrundsord.

Läs mer »

Välkomstbrev blivande förskoleklass

Nu i vecka 16 skickas traditionsenligt välkomstbrev ut till alla våra blivande förskoleklassbarn. I brevet finns information om inskolning, föräldramöte och skolstart.

Läs mer »

Tema Kultur på fritids

Mellanvångsskolans samtliga fritidshem har under vårterminen gemensamma tema som alla avdelningar jobbar utifrån.

Läs mer »

Stängda dagar på fritids

Här hittar du information kring stängd dag och dag med vikarier på fritids under sista veckan på terminen.

Läs mer »

Sportlovskul på fritids

Nu är sportlovet här och fritids bjuder på många roliga aktiviteter.

Läs mer »

Norden for alle – ett nordiskt samarbetsprojekt

Under vecka 2 arbetade alla femte- och sjätteklassare på Mellanvångsskolan i projektet Norden for alle tillsammans med klasser från hela Norden även Färöarna och Grönland . Huvudtema för projektet var miljön och klimatet.

Läs mer »

Rektorns julbrev

Så går 2018 mot sitt slut. På Mellanvångsskolan kan vi summera ett mycket bra år. Jag vill inleda med att tacka Er för alla olika former av feedback.

Läs mer »

Dags för julavslutning

Idag var det dags för årets julavslutning.
Konferencierer var Tomten och Tomten, åk 2 sjöng julsånger, musiklärare Monika och elever från åk 6 stod för musiken och rektor Henrik höll tal.

Läs mer »