Inskolningsvecka för blivande f-klassbarn

Barnen kommer att träffa sina kamrater och förskollärare under inskolningsdagarna vecka 21.

Inskolningstider är måndag – tisdag kl. 09.00 – 11.00 samt onsdag kl 09.00 – 11.30. Barnen skall ha med sig frukt.

På onsdagen äter barnen lunch på skolan. Det är därför viktigt att ni meddelar oss om barnet har någon form av allergi. Finns det annan information ni vill delge oss inför vecka 21 ber vi er kontakta oss på telefon 046 – 25 14 88 eller 046 -25 13 02.

Då personalen i barnomsorgen har svårt att hinna följa alla barn till de olika skolorna är det bra om ni föräldrar kan samordna hämtning och lämning. Ni föräldrar är också välkomna att vara med under inskolningsdagarna.

Förskollärarna kommer att besöka ert barn på respektive förskola/familjedaghem före vecka 21.