Vi har kul på jobbet!

Musikskolechefen tycker om mac!

Fortbildning och kul avslutning!  I måndags jobbade alla lärare på musikskolan med hemsidan så att vi ska kunna skapa många inlägg. Vem trodde att lärare inte jobbar på sommarlovet! Vår värld har befolkats med macdatorer som vi är MYCKET glada åt! Håll utkik så berättar säkert en planerande lärare något som gäller just dig!

Musikskolans lärare i akrobatisk pyramid.I tisdags var vi på Cikus Saga i Malmö och lärde oss jonglera och bygga akrobatiska pyramider! Plats för många skratt och gott samarbete. Tänk om vi kunde ha cirkus på musikskolan!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available