Musikskolan på Kulturnatten

Glada grabbar som spelar cello.

Var finns Musikskolan på Kulturnatten? Som vanligt är vi på många olika ställen. Förutom den härliga invigningen av vår nya flygel spelar vi även i Combihallen i Bråhögshallen och på Rådhuset i både caféet och i foajén. Nytt för i år är Gitarrissimo, ett minimaraton för våra akustiska gatarrister med gäster. Allt inleds med ett sambatåg med start kl. 17.00 från Bråhögsskolan. Så det finns gott om möjligheter att lyssna till Staffanstorps instrumentspelande och sjungande barn och ungdomar.

Vi ses i vimlet!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available