Vilken fest på Kulturnatten!

Barn som går och spelar.

Kulturnatten 14 oktober blev en formidabel uppvisning av Musikskolans fantastiska elever! Sambatåget kallade samman staffanstorpsborna genom att gå en runda från Bråhögskolan till Rådhuset med omväg. Därefter vidtog ett gediget program med orkestrar och körer i rådhusets café. I foajén spelade Nevishögs Kapell folkmusik och därefter ett åttamannaband av bara tvärflöjtister.

Utanför polishuset lockade våra afrikanska grupper många att stanna. I Publikanen på S:t Staffansgården kunde publiken njuta av spröda toner av gitarr och sång.

Och så den fantastiska invigning av vår nya FLYGEL! Musikskolan var sprängfylld med åhörare och alla 16 elever med sina lärare skapade tillsammans ett festprogram och kvällen kommer vi sent att glömma. Tack även till Michael Sandin som med väl valda ord gjorde invigningen extra festlig.