Aktivitetsvecka på Musikskolan!

Trafikljus med grön gubbe.

Vad vill du göra nästa vecka? Alla musikskolans elever har nästa vecka möjlighet att göra andra saker än det vanliga. Din lärare har presenterat ett schema för aktivitetsveckan, där du tillsammans med dina föräldrar kan välja nästan fritt.

Lite läsinstruktioner till schemat:

Alla aktiviteter som är färglagda är öppna för en speciell åldersgrupp:

Rosarött = 6-8 år   Gult = 9-11 år   Blått = 12-15 år   Grönt = 16-19 år Ljusblått = öppet för alla nyfikna elever.

Måndagens Samba är öppen för alla blåsare och slagverkare. Du som har spelat ca 1 år kan vara med. Om du är osäker prata med din lärare.

För att du enkelt även ska veta om din lärare gör något annat speciellt finns även aktiviteter som är vita – där står det vem som organiserar vad – och detta gäller bara för den lärarens elever. Det har du redan fått speciell information om.

MMG betyder Music Mind Games och är ett jätteroligt sätt att lära sig noter, rytmer, musikord mm med hjälp av kortlekar och annat.

Gosedjur på konsert

Gosedjurskonserterna är för våra minsta nybörjare som visar upp sig. Du som ska vara med ska ta med ditt gosedjur! De kommer att sitta på hedersplats under konserten och vara lika stolta som dina föräldrar och syskon som också är välkomna!

Häng på Musikskolan med Frida och Johan på fredag är ett härligt tillfälle att komma med/utan ditt instrument och spela med/träffa kompisar, spela musikspel och snacka i största allmänhet.

Så – kom så många gånger du har lust nästa vecka!