Inbjudan till konsert

Symfoniorkester spelar konsert

Staffanstorps musikskolas föräldraförening (SMFF) uppmanar alla föreningens föräldrar att ta tillfället i akt att ge sina barn och sig själva en härlig musikupplevelse tillsammans med Malmö Symfoniorkester.

Onsdagen den 17 oktober framför MSO Symfoni nr 4 av Tjajkovskij. Programmet börjar kl. 17:15 med att Eva Claesson hälsar oss välkomna i foajén på plan tre och håller en kort presentation. Konserten börjar kl. 18:00 och varar i 1-1,5 timmar.

MSO bjuder ungdomarna på biljetterna. Föräldrarna betalar rabatterat pris, 136 kronor per person, som skall sättas in på SMFFs bg 5510-1141. Insättningen vill vi ha samtidigt med anmälan som görs senast den 11 oktober till Anna Nockhammar Johnsson. Anmälan för elev och förälder är bindande.

SMFF bjuder eleverna på bussresan från Bråhögsplatsen till Malmö och tillbaka. Vi samlas på busstationen i Staffanstorp kl. 16.20 för att tillsammans ta buss 173 som avgår kl. 16.29. Vi beräknar att vara tillbaka i Staffanstorp kl. 20.10.

Vi hoppas på stor uppslutning

SMFF:s styrelse

P.S. Ni som inte är medlemmar i SMFF men vill utnyttja erbjudandet kan bli medlemmar genom att betala in 100 kronor per familj till bg 5510-1141. D.S.