Spela i band på Sportlovet!

Om du ska vara hemma på sportlovet har du världens chans att gå med i ett nystartat band och repa varje dag med elgitarr, trummor, bas, keyboards och mikrofoner.

Lärare från Musikskolan i Staffanstorp kommer att hjälpa dig att komma igång och visa hur utrustningen fungerar. Efter en veckas intensivt övande kommer du ha lärt dig hur det funkar att spela i band, hur man spelar olika instrument och hur man kan göra för att spela in en skiva.

Vi kommer att repa på Balderskolan i Staffanstorp måndag – fredag mellan kl 9-12 och avsluta veckan med en inspelning i en riktig studio. Arrangemanget vänder sig i första hand till 10-12 åringar, men alla åldrar är givetvis välkomna!

Är du med?

Anmäl dig nu!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available