Staffanstorps musikskolas föräldraförening (SMFF)

SMFF, Staffanstorps musikskola föräldraförening har som syfte:

  • att medverka som kontaktorgan mellan musikskolan och dels hemmen, dels massmedia, politiker och allmänhet
  • att ge impulser till nya och förändrade verksamhetsformer i musikskolan
  • att ordna tillfälle för framträdande för eleverna genom att arrangera konserter
  • att ordna tillfälle för framträdande för eleverna genom att arrangera konserter

SMFF har glädjen att få stötta och tillsammans med elever, lärare och föräldrar skapa en mängd aktiviteter varje år. Eleverna åker på läger, speldagar, kördagar, musicerar tillsammans och på egen hand samt bjuds på gemensamma konsertupplevelser. Vi är också med och skapar en fin inramning på kafékonserterna. Styrelsen kan bidra tack vare föräldrars medlemskap i SMFF samt inkomster från kafékonserter och lämnade bidrag vid konserter.

Vi saknar dig!

Kom med i gänget och ordna en fika på speldagen, eller fixa frukten till genrepet. Musikskolan växer och föräldraföreningen behöver fler händer. Ta kontakt med någon av oss på kafékonserterna eller lägg en lapp i vårt postfack på musikskolan.

Läs mer i vårt informationsblad.